Wi-Fi & flesje water

Makkelijk betalen

Eerlijke tarieven

Persoonlijke service

Wi-Fi & flesje water

Makkelijk betalen

Eerlijke tarieven

Persoonlijke service

Pin Taxi Eindhoven

Dé specialist in taxi & luchthavenvervoer in Eindhoven

Pin Taxi Eindoven is een familiebedrijf met vele jaren ervaring in personenvervoer. Wij rijden luchthavenvervoer en lange afstand taxi ritten naar iedere bestemming en luchthaven in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg. Ook rijden wij – vooral zakelijk georiënteerd – lokaal taxivervoer in Eindhoven.

Persoonlijke service, transparantie en eerlijke tarieven staan bij ons centraal. Benieuwd naar uw ritprijs? Neem contact met ons op.

Taxi Eindhoven Airport

Luchthavenvervoer

Lange afstand taxi

Luchthavenvervoer

Heeft u een taxi nodig van of naar Eindhoven, Schiphol, Brussel of Düsseldorf Airport? Wij brengen u veilig en comfortabel naar de vertrekhal van de luchthaven. Bij terugkomst houden wij uw vlucht in de gaten en passen de ophaaltijd automatisch aan. Bekijk onze vaste tarieven voor luchthavenvervoer of neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Lange afstand taxi

Bij Pin Taxi Eindhoven rijden we dagelijks (inter)nationale lange afstand taxi ritten en hebben zodoende veel ervaring met ‘veel kilometers’ rijden en de planning van deze ritten. In Luxemburg, Noord-Duitsland en Zuid-Frankrijk zijn wij niet onbekend. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden en tarieven? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Taxi in Eindhoven

Heeft u lokaal taxivervoer nodig? Binnen Eindhoven rijden wij voornamelijk ‘zakelijk taxivervoer’ – denk aan taxi ritten van en naar ASML, Philips Healthcare, de High Tech Campus, hotels en Eindhoven Airport. Bij Pin Taxi Eindhoven bent u verzekerd van betrouwbaar, vlot en veilig taxivervoer tegen een vast tarief.

Wij rijden géén horecavervoer en niet naar evenementen zoals festivals, carnaval, Koningsdag en tijdens Oud & Nieuw.

Pin Taxi Eindhoven: tarieven

Hieronder een klein overzicht met indicatieve tarieven. Heeft u een taxi nodig van/naar een ander adres? Geen probleem, neem vrijblijvend contact met ons op voor uw vaste tarief.

van/naar Eindhoven Airportauto, max. 4 passagiers
ASML, Veldhoven€ 36
DAF Trucks€ 45
Eindhoven CS€ 36
High Tech Campus€ 45
Philips Healthcare, Best€ 22
Amsterdam€ 190
Den Bosch€ 95
Rotterdam€ 190
Tilburg€ 95
wachten per uur€ 50
Spitstoeslag (zie FAQ)€ 35

Bestel uw taxi

Bestel een taxi of stel een vraag via onderstaand formulier, u ontvangt z.s.m. een reactie van ons. Uw reservering is definitief wanneer wij deze bevestigd hebben.

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

    Consent Management Platform by Real Cookie Banner